Afspraak maken

Het is mogelijk om bij Chiropractie Dinkelland een afspraak telefonisch te maken tijdens praktijkuren. Als extra service kunt u ook een behandelafspraak maken door op de knop “Eerste afspraak maken” of “Vervolgafspraak maken” te klikken, buiten praktijkuren om.

Door te klikken op de gewenste afspraak, wordt u verwezen naar een stappenplan om de gekozen afspraak te boeken. Via het stappenplan kunt u de datum en het tijdstip kiezen voor de afspraak. Het is wel mogelijk om een afspraak te maken en eventueel te wijzigen, maar het is niet mogelijk om de afspraak te annuleren. Voor het annuleren van de afspraak vragen wij u telefonisch contact op te nemen.

Soort afspraak

Wanneer u nog nooit door Dhr. Bezemer bent behandeld, kunt u klikken op “Eerste afspraak maken”. U wordt dan verwezen naar de digitale agenda van Chiropractie Dinkelland, waar u een eerste afspraak kunt boeken op een door u op te geven datum en tijdstip. Na het maken van de afspraak krijgt u een e-mail ter bevestiging van de afspraak, gevolgd door een e-mail waarin u een digitale vragenlijst in kunt vullen.

afspraak maken

Wanneer u wel eerder door Dhr. Bezemer bent behandeld, kunt u klikken op “Vervolgafspraak maken”. Echter, dit kan pas wanneer u een kopie van uw dossier heeft opgevraagd in de praktijk waar u door Dhr. Bezemer bent behandeld en in het systeem van Chiropractie Dinkelland is ingevoerd. U weet dat u in het systeem staat van Chiropractie Dinkelland wanneer u een e-mail heeft gekregen met de inleggegevens van uw persoonlijk profiel.

Mocht u nog vragen hebben over het maken van een eerste afspraak of vervolgafspraak, neem dan gerust contact op.

Afspraak maken

Neem contact op

Waar kunnen wij u mee helpen?
Neem eenvoudig contact met ons op door te bellen naar:
0541-820393

Of vul onderstaand formulier in: