Beroepsvereniging en stichting

Lid van de NCA en geregistreerd bij de SCN

Jeroen Bezemer is aangesloten bij de beroepsvereniging Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA). Tevens is hij geregistreerd in een kwaliteitsregister, het register Stichting Chiropractie Nederland (SCN).

Wanneer een chiropractor is aangesloten bij de NCA en geregistreerd is bij de SCN, biedt dit zekerheid voor patiënten die worden behandeld door de betreffende chiropractor, of op zoek zijn naar een erkende chiropractor. De kwaliteit van behandeling is op deze manier gewaarborgd. Om deze reden kunnen alleen chiropractoren met een erkende en voltooide opleiding lid worden van de NCA. Deze kunnen zich dan ook registreren bij de SCN.

Om de kennis en kwaliteit van de chiropractor te waarborgen moet zij verplicht jaarlijks deel nemen aan bijscholingscursussen. Iedere vijf jaar kijkt men of de normen hiervoor zijn gehaald. Alleen dan kan een chiropractor zich her-registreren.

Jeroen Bezemer besteedt jaarlijks tijd aan na- en bijscholingscursussen en congressen. In 2013 is hij opnieuw voor een periode van 5 jaar geregistreerd bij de SCN, waarbij de volgende her-registratie voor de zomer van 2018 gepland staat. Jeroen Bezemer is altijd, vanaf het moment van afstuderen in juli 2007, lid van de NCA geweest.

Waarom is dit voor u van belang?

Voor de vergoeding van uw behandeling is het belangrijk dat u het de gegevens van de behandelaar controleert.  Kijk hierbij of de chiropractor wel lid is van een erkende beroepsvereniging en geregistreerd staat in een kwaliteitsregister.

Verzekeraars nemen als uitgangspunt voor vergoeding van chiropractische zorg dat de erkende chiropractor is aangesloten bij een beroepsvereniging en geregistreerd staat in een kwaliteitsregister.

Ter verduidelijking voor patiënten en ter herkenning voor zorgverzekeraars staan daarom altijd de logo’s/symbolen van beide instanties op de nota welke u na de behandeling krijgt.

Neem contact op

Waar kunnen wij u mee helpen?
Neem eenvoudig contact met ons op door te bellen naar:
0541-820393

Of vul onderstaand formulier in: