Disclaimer

Alle rechten voorbehouden 2018 © Chiropractie Dinkelland.

Alle rechten van de informatie te vinden op www.chiropractiedinkelland.nl berusten bij Chiropractie Dinkelland. Niets van deze website mag worden opgeslagen in een (digitaal) gegevensbestand, verveelvoudigd, of openbaar worden gemaakt, in enigerlei vorm noch wijze, zonder vooraf gekregen schriftelijke toestemming van Chiropractie Dinkelland.

Ondanks dat de website www.chiropractiedinkelland.nl met de grootst mogelijke zorg is samengesteld kan voor juistheid en volledigheid niet worden ingestaan. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht, deze disclaimer inbegrepen. Chiropractie Dinkelland adviseert u regelmatig de website en disclaimer te controleren om de meest recente status te controleren en op de hoogte te blijven van eventuele wijzingen.

Chiropractie Dinkelland aanvaardt, noch erkend, geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolkomenheden van de op de website www.chiropractiedinkelland.nl vermeldde informatie, en het eventueel niet juist functioneren van de website. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Aldus geschiedt het gebruik van informatie van deze website geheel op het eigen risico van de gebruiker.

Uw privacy zal worden gerespecteerd; persoonlijke gegevens blijven strikt vertrouwelijk. Chiropractie Dinkelland stelt uw persoonlijke gegevens op geen enkele wijze beschikbaar aan derden.

Voor de vermelde hyperlinks naar andere websites op www.chiropractiedinkelland.nl staat Chiropractie Dinkelland op generlei wijze in aangaande volledigheid, correctheid, en authenticiteit informatie, diensten, en producten van deze websites. De vermelding van websites van derden op www.chiropractiedinkelland.nl is enkel en alleen voor het gemak van de gebruiker. Chiropractie Dinkelland wijst elke aansprakelijkheid voor de werking van en de informatie verstrekt op websites van derden naar welke een hyperlink op deze website is geplaatst af.

Linken naar Chiropractie Dinkelland mag alleen via de link  https://chiropractiedinkelland.nl. Chiropractie Dinkelland wijst iedere aansprakelijkheid af voor eventuele schade ontstaan, ongeacht de hoedanigheid van de schade en de manier waarop deze is ontstaan, door het gebruik van informatie, producten, en diensten welke vermeld staan op de websites welke linken naar Chiropractie Dinkelland.

Chiropractie Dinkelland is niet aansprakelijk voor misbruik door derden van auteursrechtelijk beschermd materiaal.

Neem contact op

Waar kunnen wij u mee helpen?
Neem eenvoudig contact met ons op door te bellen naar:
0541-820393

Of vul onderstaand formulier in: