Gratis screening

Waarom een gratis screening?

Bij Chiropractie Dinkelland wordt een gratis screening aangeboden aan mensen die niet bekend zijn met chiropractie, maar wel willen weten of chiropractie positief kan bijdragen hun (pijn)klacht te verminderen of weg te nemen.

Het is dé manier om laagdrempelig en kosteloos een eerlijk antwoord te krijgen op de vraag “Is chiropractie wat voor mij/mijn klacht?”

Wat houdt een screening in?

De screening duurt ongeveer 20 minuten en omvat een vraaggesprek en specifiek gericht lichamelijk onderzoek voor uw klacht(en). Er vindt echter geen behandeling plaats. Wel krijgt u antwoord op de vraag of uw klacht chiropractisch te behandelen is, evenals antwoord op de vraag of andere behandelmogelijkheden beter geschikt zijn.

Ik wil een screening, wat moet ik doen?

Wilt u gebruik maken van een (gratis) screening, dan kunt u het onderstaande formulier invullen. Selecteer één of meerdere klachten en vul enkele contactgegevens in. Vervolgens klikt u op de “verzenden”, waarna u een ontvangstbevestiging krijgt op het door u ingevulde e-mailadres. Na ontvangst van uw bericht zal er dan zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 2 werkdagen, contact met u worden opgenomen.

gratis screening

Waarvoor kan ik een gratis screening krijgen?

U kunt één of meerdere opties selecteren om aan te geven waarvoor u een screening wenst.

Neem contact op

Waar kunnen wij u mee helpen?
Neem eenvoudig contact met ons op door te bellen naar:
0541-820393

Of vul onderstaand formulier in: