Bereikbaarheid en parkeren

De bereikbaarheid en parkeergelegenheid van Chiropractie Dinkelland zijn goed.

Bereikbaarheid per auto

Wanneer u route klikt krijgt een afbeelding te zien met het adres van de praktijk. Door op “routebeschrijving” te klikken, naast het praktijkadres, kunt u overzicht van een mogelijke route van uw huis naar de praktijk.

Er is voldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde van het medisch verzamelgebouw “De Molenborgh”. Hier bevinden zich diverse winkels (o.a. een winkel van Albert Heijn en Lidl). Met de parkeerkaart kunt daar 1,5 uur gratis parkeren.

Vanaf de parkeerplaats kunt u de praktijk dan vinden door langs de apotheek te lopen en vervolgens rechts te gaan, de hoofdingang van “De Molenborgh”. Na de dubbele schuifdeur kunt u Chiropractie Dinkelland vinden op de begane grond achter de eerste deur links (groene deur).

Wanneer u gehandicaptenparkeerplaats zoekt

In de Molenstraat, ter hoogte van “Maartje Ootmarsum” zijn twee gehandicaptenparkeerplaatsen beschikbaar wanneer u vanwege een aandoening of gebrek hiervan gebruik wenst te maken. Tevens zijn er een aantal gehandicaptenparkeerplaatsen bij het winkelcentrum “De Meierij”, vlakbij ‘Schoen en Zadelmakerij Engbers’.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer (OV)

De bereikbaarheid via het ov is tevens goed. Wanneer u op “Plan mijn reis” gaat staan met de cursor, hieronder, kunt u via deze link uw reis plannen via 9292ov.nl. Het praktijkadres is ingevuld als bestemmingsadres.


Plan mijn reis

Neem contact op

Waar kunnen wij u mee helpen?
Neem eenvoudig contact met ons op door te bellen naar:
0541-820393

Of vul onderstaand formulier in: