Tarieven en vergoedingen

De tarieven van Chiropractie Dinkelland in 2024:

Voor de tarieven wordt geen onderscheid gemaakt tussen kinderen (0-18 jaar) en volwassenen (vanaf 18 jaar).

Wanneer u door omstandigheden niet in staat bent aan de gemaakte afspraak te voldoen, dan dient u deze 24 uur voor het consult af te melden. Indien dit niet tijdig gebeurt, dan zijn we genoodzaakt het consult alsnog in rekening te brengen.

Eigen risico

De vergoeding van chiropractische zorg komt vanuit uw aanvullend verzekeringspakket. Hierdoor valt chiropractie niet onder uw eigen risico. Hetgeen wat bepalend is voor uw vergoeding van chiropractie, is het door u gekozen aanvullend verzekeringspakket.. Hierbij verschilt de vergoeding van chiropractische zorg sterk per zorgverzekeraar, net als de verschillende soorten aanvullende pakketten. Meer informatie over vergoedingen voor chiropractie? Of wilt u zien hoeveel behandelingen u vergoed krijgt? Kijk dan op: www.chiropractievergoeding.nl.

Wanneer uw financiële situatie het niet toelaat om voor een chiropractische behandeling te betalen, kunt u dit laten weten aan Jeroen Bezemer. In overleg met u zal dan een zo’n goed mogelijke oplossing worden besproken.

Betaling en vergoeding

Het is gebruikelijk dat elk consult direct wordt betaald. Alleen PIN-betalingen zijn mogelijk. U krijgt een papieren kwitantie mee, of wij versturen de kwitantie naar uw e-mailadres. Hierop zijn onder andere uw NAW-gegevens, de behandeldatum, de behandelaar, AGB-codes en uw burgerservicenummer vermeldt. Deze kwitantie kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar. Deze stort dan het u te vergoeden deel van het consult terug op uw rekening, als u hier recht op heeft.

Chiropractische zorg valt niet onder uw jaarlijks verplicht eigen risico, maar valt onder het aanvullend verzekeringspakket. Wilt u meer informatie over uw vergoeding van chiropractische zorg, of over het jaarlijks eigen risico? Kijk dan op geen eigen risico.

Neem contact op

Waar kunnen wij u mee helpen?
Neem eenvoudig contact met ons op door te bellen naar:
0541-820393

Of vul onderstaand formulier in: